Hof van Salland

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug ligt het idyllische dorp Hellendoorn. Een plaats midden in de prachtige bossen en omgeven door diverse recreatiemogelijkheden. Naast het welbekende Avonturenpark Hellendoorn is ook het Hof van Salland gesitueerd in Hellendoorn. Op dit vakantiepark heeft SelektHuis Projecten de realisatie van 94 recreatiewoningen verzorgd.

Binnen dit project zijn er verschillende recreatiewoningen gebouwd variërend in grootte. Er is ruimte voor zowel kleine en grote gezelschappen. De woning op de afbeelding hiernaast beschikt over twee badkamers, drie slaapkamers, een ruim terras en een sauna.

Met een afmeting van 7,30 x 10 meter bieden de woningen genoeg ruimte om te ontspannen en jouw ideale vakantie te vieren.

Ben je benieuwd naar de indeling van dit type recreatiewoning? Download via onderstaande button de plattegronden!

Download plattegronden

Het voordeel van bouwen met SelektHuis Projecten

Op zoek naar de ideale bouwer voor jouw recreatiewoningen? Dan komen we graag met jou in contact. Door middel van ons uitgedachte bouwsysteem zijn wij in staat om snel en voordelig meerdere recreatiewoningen tegelijkertijd te realiseren. Dit project in Hellendoorn is daar een perfect voorbeeld van.

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contact opnemen

  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Op 2e Pinksterdag (maandag 29 mei) zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei staan we weer voor je klaar!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico