Ooghout Laren

Over de woningen

De geschakelde woningen ontstaan doordat er twee laagbouwwoningen aan elkaar geschakeld worden. Deze laagbouwwoningen hebben beide een aanbouw en worden via die aanbouw gekoppeld. De woningen binnen dit project worden gebouwd vanuit het model Arosa. Dit model biedt, met 750 kubieke meter aan inhoud, genoeg ruimte voor het hele gezin.

De woningen hebben een landelijke uitstraling gekregen. Dit is onder meer het gevolg van de toepassing van Cape Cod gevelbekleding en de roedes op de beglazing. Een tuin vol met groen versterkt het landelijke karakter van deze woningen.

Het grote verschil tussen de twee geschakelde woningen zit in het metselwerk. Bij kavel 1 en 2 is er sprake van wit gesausd gevelsauswerk en bij kavel 3 en 4 is er gebruik gemaakt van een rode gevelsteen. Op deze manier is een divers straatbeeld gecreëerd.

Keuzevrijheid opdrachtgevers

Na de verkoop van de woningen zijn de opdrachtgevers in gesprek gegaan met SelektHuis om hun ideale woning te creëren. Ondanks dat het ontwerp al vaststond, hadden de opdrachtgevers voldoende mogelijkheid om hun wensen door te voeren. Denk hierbij aan de indeling van de begane grond en verdieping, het elektraplan en het vergunningsvrij uitbouwen aan de achterzijde van de woning.


  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico